I Torneig Fow Open 2018

Fòrums:

Presento les bases del proxim torneig de Flames of War que farem a l'AJJRR

Bases torneig:
On i quan: El torneig es celebrarà al local de L’AJJRR, al C/Eduard Toda num. 12 (baix esquerre), Reus el pròxim 24 de Març de 2018, de 16 a 21 de la tarda.
-16h presentació i primera partida
-18.15h inici de la segona partida

Partides: es faran dues partides seguint les missions del reglament de V3:
-”ni un paso atras!” (primera partida)
-”contraataque” (segona partida)
Per a calcular els punts de victòria s’utilitzarà la taula del mateix reglament, a més es sumara 1punt de victòria addicional per cada Hq, 2ic o warrior de l’enemic eliminat
Els jugadors hauran d’utilitzar una única llesta per a ambdues partides composta per 1500punts del període “Late”, de qualsevol dels llibres editats de la V3 del joc d’aquest període, davant qualsevol dubte es prega consultar a l'organització del torneig.

Inscripció
La inscripció serà gratuïta per a tothom, i tampoc hi ha un nombre limitat de places.
El premi serà passar una bona tarda jugant al joc que ens agrada i llençant daus!!

Les llistes s’hauran d’enviar per a la corresponent revisió al mail de l’associació, rolreus@gmail.com, un màxim de dos dies (48h) abans del torneig

Detalls:
No s’admetrà l’ús de “proxis” (miniatures que representen una altra cosa), tot i que es permetrà l’us d’infanteria per a representar altres unitats similars de la mateixa nacionalitat. Es demana que totes les miniatures estiguin pintades mínim amb 3 colors la infanteria i 2 els blindats.
Els arbitres tindran l’ultima paraula davant de qualsevol dubte o disputa entre jugadors.