XXIII Jornades de Rol i Estratègia

Fòrums:

L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR), una entitat sense ànim de lucre formada per uns 70 aficionats als jocs de rol, estratègia i simulació que té com a objectiu la promoció i difusió d’aquestes activitats lúdiques així com les expressions artístiques i culturals relacionades. Amb aquesta finalitat la nostra entitat organitza anualment moltes activitats entre les que destaquen les Jornades de Rol a Reus, celebrant aquest any la 23a edició els dies 1 i 2 d’octubre del 2016 a les instal·lacions de La Palma (C/ Ample n. 75, Reus).
Las Jornades de Rol a Reus tenen com a objectiu oferir als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats un punt de trobada així com també posar en coneixement de la ciutadania en general el contingut lúdic, cultural y participatiu d’aquest tipus de jocs. En aquest sentit s’organitzen les partides de demostració e iniciació, torneigs, concursos y altres activitats lúdiques paral·leles. Les Jornades de Rol a Reus tenen un ampli reconeixement entre els aficionats i reben un elevat nombre d’assistents (al voltant de 500 persones en la seva anterior edició).

Aquí teniu les primeres activitats confirmades:

-Torneig WH 40k: http://ajjrr-culturaderol.blogspot.com.es/2016/09/xxiii-jornades-torneig...

-Torneig X-Wing: http://ajjrr-culturaderol.blogspot.com.es/2016/08/xxiii-jornades-torneig...

-Torneig 9th Age: http://ajjrr-culturaderol.blogspot.com.es/2016/08/xxiii-jornades-torneig...

-Torneig Guerra de Mitos by Drakkar Llibreria https://www.facebook.com/events/284691258590334/

-Torneig Aventureros al Tren: http://ajjrr-culturaderol.blogspot.com.es/2016/09/xxiii-jornades-torneig...

-Torneig Bang!: http://ajjrr-culturaderol.blogspot.com.es/2016/09/xxiii-jornades-torneig...

-Torneig de El Gran Dalmuti: http://ajjrr-culturaderol.blogspot.com.es/2016/09/xxiii-jornades-torneig...

Les jornades de Rol funcionen gràcies a totes aquelles tendes i assocacions que colaboren anualment a que aquestes funcionen, i aquest any volem donar les gràcies a totes aquestes:
Terra de Còmic @ElBarato Ganiveteria Perez Nostrum Reus Minairons miniatures Devir Iberia Domino's Pizza España (Oficial) Estalia-wargames Estudio Despertaferro, Joc de Rol @pathfindersociety @MakiEdicions Edge Magic Storm Llibreria Gaudí La Casa dels Clicks Drakkar Llibreria Nosolorol Ediciones @BricoArte Rafael Navajas Amakuni Reus Irasshai Hobby Miniatures Galatea Llibres 22vintidos

I estigueu atents que que poc a poc ficarem més cosetes!

Imatges: 
imatge de ajjrr

A menys d'un mes per les nostres jornades, us presentem el primer esborrany d'horari amb les activitats ja confirmades, tot i així no seran les úniques que hi trobareu!

Els nostres patrocinadors també estan preparant partides, demos... per passar un cap de setmana ple de jocs!

Esperem que no hi falteu! I recordeu en demanar plaça en aquelles activitats que hi hagi inscripció prèvia!

Imatges : 
imatge de ajjrr

segona part

Imatges :