Dissabte 19 de novembre: Reviu la Història: La Guerra Civil

Fòrums:

Salutacions,

Ens plau informar-vos que l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus realitzarà el proper dissabte 19 de novembre una nova sessió l'activitat`Reviu la Història: didàctica de la història a través dels jocs de taula.

Aquesta sessió portarà el títol LA GUERRA CIVIL i es centrarà en els aspectes polítics, militars i culturals del període històric de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939), amb motiu del 80è aniversari de l'inici d'aquest conflicte bèl·lic. El Programa d'activitats és el següent:

- De 12:00 a 14:00: Visita al refugi antiaeri de la Patacada i tertúlia/vermut sobre la Guerra Civil a Reus. 2 € per persona, socis de l'AJJRR gratis.

- De 17:00 a 21:00: Partides d'iniciació a diferents jocs de taula ambientats en la Guerra Civil Espanyola (Flames of War-Spain in Flames, España 1936, No Pasarán entre d'altres). L'activitat es gratuïta i tindrà lloc al local de l'AJJRR (C/ Eduard Toda 12, Reus).

Les inscripcions a les activitats cal fer-les enviant un correu electrònic a rolreus@gmail.com.

Totes aquestes activitats aniran acompanyades d'explicacions històriques i curiositats sobre el període.Us convidem a participar en aquesta activitat per aprendre Història d’una manera alternativa i engrescadora.

Imatges: