DiaRol 2016

Fòrums:

DiaRol2016
Dissabte 5 de març de 17:00 a 21:00 hores
Organitza: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR)

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza el pròxim dia 5 de març a la seva seu social el DiaRol2016, una nova edició de la jornada d'homenatge a Gary Gygax (creador del primer joc de rol, el Dungeons & Dragons). Es realitzaran diverses partides d'iniciació i demostració al joc de rol en qüestió, així com altres activitats relacionades com partides a altres jocs de taula, pel•lícules etc.

Totes les activitats són gratuïtes, sense inscripció prèvia i obertes a tothom. Agrairíem que contribuíssiu a la difusió d'aquesta activitat, de la qual us adjuntem el programa:

17:00 a 21:00h Partides de demostració i iniciació a diferents jocs de rol com;

- Dungeons & Dragons; Joc de rol on podràs ser un heroi en cerca de fama i tresors junt amb un grup d'aventurers, on podràs ser des d'un mag poderós a un valent guerrer.
- Monster & Dragons; has pensat mai a jugar amb un orc? o un troll?, aquesta és la partida on els personatges protagonistes són aquells monstres contra els quals sempre lluiten els herois!
- Heroquest; el clàssic joc de taula amb miniatures on un grup d'aventurers ha de resoldre una missió a una masmorra lluitant contra les forces del mal.
- I altres jocs de rol, de miniatures, de taulell i de cartes de fantasia heroica per confirmar.

L'activitat es realitzarà a la seu social de l'entitat, ubicada al C/ Eduard Toda 12 baixos esquerra.
Organitza: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR)

Per a més informació consulteu la nostra web ajjrr.org o poseu-vos en contacte amb nosaltres a rolreus@gmail.com

Al Diarol 2016 dirigiré una partida introductòria al joc de rol Numenera (ciència ficció fantàstica) per a un màxim de 6 jugadors (4 places ja reservades per neòfits en el rol i en la AJJRR). Els interessats en les 2 places restants apunteu-vos aquí, gràcies.

Finalment la pel·lícula sorpresa no es va emetre per falta de quòrum per la nit. La escollida per enguany, per aquell que se la vulgui descarregar per aquests mons de Déu, va ser Charisma Zero

https://youtu.be/HtgoAt7ZTyE

Per una propera vegada, no serà sorpresa i la anunciarem previament, a veure si així hi ve més gent... ¬¬