Partida Cthulhu

Bones

Tinc previst de començar al febrer, encara data per confirmar, una partida d'unes 4 sessions aprox. de duració de Cthulhu amb el mòdul Shadows Of Leningrad.

https://i.imgur.com/30BXBhj.jpg

La meva intenció seria jugar els dijous per la nit fins a les dotze com a molt tard per el que necessitaria entre els jugadors a un membre de la junta pel tema claus :-)

Necessitaria de cinc jugadors màxim i el dret d'admissió està reservat, es a dir, vosaltres aneu dient-me la vostra disponibilitat aquí o per altres mitjans i jo decidiré si podeu jugar o no.

Requisit indispensable és ser soci del club, per suposat...

Si me lo permites. Cuenta conmigo :)

Jo m'apunto, serà setmanal o quinzenalment?

OK. Acceptats tots dos. Juntament amb dues jugadores més ja en fem quatre. Suficients per organitzar la partida.

Jo m'apunto, serà setmanal o quinzenalment?

Seria setmanal. No crec que duri més de cinc sessions (i això si s'allarga molt que ho dubto). Però em puc adaptar als vostres horaris.

Necessitaré un temps per rellegir-me la minicampanya, traduïr fitxes del anglés, etc. Suposo que per al nou o com a molt tard el 16 de febrer començarem.

Us aviso amb temps.

Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Ph'nglui mglw'nfah Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

(Ostia, que carraspera más chunga me ha venido!)

Hola

Aquesta última setmana no he tingut tot el temps que hagues volgut per llegir-me la partida (us recordo que està en anglès i no el domino gaire) i necessitaré una setmana més per tenir-la enllestida. Així doncs començarem el 23/02.

Disculpeu les molèsties.

Buenas

Esta noche a las nueves puntuales en el club para empezar la partida. Sed puntuales y traedme algo de comida y bebida para sobornarme. Yo por unos simples Triblis os hago un trabalenguas con Nyarlathotep y Shub-Niggurath.

Demà dijous 4 de maig a les 21h començarà una altra mini-campanya autoconclusiva de La Crida de Cthulhu que s'allargarà durant 2-3 sessions durant els següents dijous de maig. Si algú vol apuntar-se serà benvingut (queden 2 places), no cal experiència prèvia!

Adjunto una pista de l'ambientació ;)

Imatges :